Buurtfeest 2019

zaterdag 26 oktober 2019

13:30

Brasserie van Gogh & Het Wapen van Zundert

Historisch feest in een historisch jaar!

Op zaterdag 26 oktober is het weer zover, het jaarlijkse buurtfeest. En dat we iets te vieren hebben moge duidelijk zijn!

80 jaar geleden werd ons buurtschap opgericht en nu in ons 80-jarig jubileumjaar halen we voor het eerst in méér dan 35 jaar een top 3 notering in het wereldkampioenschap corsobouwen. Als dat geen reden is om er met zijn allen een grandioze dag van te maken weten wij het ook niet meer..

Het programma

We zullen het middagprogramma aanvangen bij Brasserie van Gogh vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur. We willen in het kader van het 80-jarig jubileum een tweedehands bingo organiseren met spullen gerelateerd aan 80-jaar buurtschap Markt. We vragen alle aanwezigen een ingepakt item mee te nemen. Voor het avondprogramma zullen we verplaatsen naar het Wapen van Zundert in Café 2. Inloop vanaf 17.30 uur, waarna we om 18.30 uur gaan genieten van een heerlijke winterbarbecue. Om 20.00 uur zal een begin gemaakt worden met het buurtfeest in café 2 tot in de late uurtjes.

Opgeven

Hou deze datum vrij, zodat we er met zijn ALLEN een HISTORISCHE dag van kunnen maken.

Opgeven kan door je opgave te mailen naar ac@buurtschapmarkt.nl ondervermelding van deze gegevens:

  • naam,
  • hoeveel personen,
  • deelname aan middagprogramma JA/NEE,
  • deelname aan het eten JA/NEE (kosten winterbarbecue €16,00 p/p, kinderen onder 12 €8,00)

Het is ook mogelijk om de uitnodiging te downloaden en uit te printen. Vervolgens kun je het strookje bij Jelle van Beek, Hertogstraat 51 in de bus gooien.

Uitnodiging buurtfeest 2019