BS Markt behaalt de 3e prijs met 'Missing'!

In het corsoweekend van 5 en 6 september heeft onze wagen ‘Missing’, na een ontwerp van Giovanny Vissenberg en Daan Verwijmeren, kort door de straten van Zundert mogen rijden. Zondagochtend vanaf een uurtje of 09:00 werd de wagen door de duwers vanaf de bouwplaats naar de veiling geduwd. Onderweg naar het veilingterrein stonden vele Zundertenaren langs de kant van de weg om te kijken naar een rijdende corsowagen. Bij aankomst van het veilingterrein via Beekzicht is de wagen gejureerd.

Prijs

Op zondag rond 14:45 is de prijs bekend gemaakt. De prijzen werden uitgereikt door Omroep Brabant en is tevens terug te kijken via de tv. Via een envelop kreeg onze voorzitster Myrna Nelemans-Willemsen een gouden ticket. Een gouden ticket betekend dat een buurtschap bij de eerste 3 zit. Om 16:00 kwam dan de uiteindelijke uitslag. Buurtschap Markt ontving 617 punten, goed voor een 3de plaats! De 2de plaats is voor buurtschap Klein Zundertse Heikant met de wagen ‘Verf’, de 1ste plaats is voor buurtschap Klein Zundert met de wagen ‘Murica f*ck yeah’. Als buurtschap zijn wij enorm trots op de mooie uitslag, 2 (corso)jaren achter elkaar derde mogen rijden konden wij een paar jaar geleden alleen maar van dromen!

Feest

Na de uitslag is een groot deel van de buurt gaan feesten bij café Grensgeval. Onze ontwerpers Giovanny Vissenberg, Daan Verwijmeren en bestuursleden Stef van Disseldorp & Myrna Nelemans-Willemsen sloten aan vanuit het veilingterrein. Buurtschap Markt bedankt Jos van Aert en Regis Nelemans voor een top festival.
De maandag verzamelde de buurt bij café ’t Wapen van Zundert, hier werd een lekkere lunch verzorgt met uiteraard een pilsje erbij. Rond 14:00 trok de buurt naar het veilingterrein om wagens te bekijken en afscheid te nemen van onze eigen wagen. Hierna is iedereen vertrokken naar festival Belle Vue. Hierbij willen wij café Den Bels bedanken voor een top feest op de maandagavond.

Corso dinsdag

De wagen is afgebroken en de bouwplaats is netjes opgeruimd. Corso 2021 zit erop. Als buurtschap willen wij alle betrokkenen bedanken voor hun inzet en energie die het afgelopen bouwseizoen is gegeven. Op naar een volgend corsojaar!

Beste donkere blauwe,
Bedankt!