De bouw van 'Missing' is begonnen!

Alle handjes uit de mouwen!

Corso 2021 is van start! Diverse Marktleden zijn al een hele tijd keihard aan het werk op verschillende vlakken binnen onze buurtschap. Nu bekend is dat corso 2021 doorgaat, komt er een zware klus bij. Dit jaar gaan we ‘Missing’ eindelijk bouwen! Daarnaast wacht ons de taak om onze al prachtige loods verder af te werken. De bouw van de loods heeft allerlei extra werkzaamheden met zich meegebracht. Dit betekent dat we op korte termijn enorm veel werk moeten verzetten. Daarom doen wij een beroep op alle Marktleden om de handen uit de mouwen te steken! Vanaf heden kan er bij de bouwplaats gebouwd worden.

Hierbij een korte toelichting met de komende werkzaamheden

  • Vrijmaken van de bouwplaats
  • Opruimen van containers en randzaken
  • Tent zetten
  • Starten met bouw wagen
  • Afwerken van de loods

Om geen tijd te verliezen met de bouw van de wagen is er gekozen om direct te starten met het vrijmaken van de bouwplaats en de start van de bouw van de wagen. De geraamtes van de melkpakken kunnen op de grond en in de loods worden uitgezet. Hiernaast wordt er hard gewerkt aan het aanpassen van de tent zodat deze zo snel mogelijk de lucht in kan. Tot die tijd kan er dus alvast buiten en/of in de loods begonnen worden aan ‘Missing’.

Het onderstel staat op dit moment nog niet bij de tent, maar kan zodra de tent staat onze kant op. Vanaf dat moment begint ook de bouw van de constructie en kunnen de geraamtes op het onderstel geplaatst worden.

Op allerlei vlakken zijn er al diverse buurtleden hard aan het werk. Mocht je vragen hebben over wat er gedaan kan worden spreek dan vooral de mensen op de bouwplaats aan. Er is op dit moment voor iedereen werk. Kom vooral naar de bouwplaats en laat je Markthart spreken!

LANG LEVE DE DONKERE BLAAUWE! 💙