Geslaagd buurtfeest 2021!

Afgelopen zaterdag 6 november was het weer tijd voor het jaarlijkse buurtfeest. Na de afwezigheid van het buurtfeest 2020, het mooie bouwjaar in 2021 en een geweldige 3de prijs was het tijd om dit alles te vieren.

Middagprogramma

Het buurtfeest werd geopend door middel van een middagprogramma. Om 13:30 was het verzamelen bij Het Wapen van Zundert. Hier werd een lekker bakje koffie gedronken en werd het middagprogramma uitgelegd.

Om 14:00 werd het spel Crazy 88 gestart. Alle buurtleden werden in groepjes verdeeld, deze groepjes kregen de tijd om allerlei opdrachten uit te voeren. Bij het juist uitvoeren van de opdrachten konden de groepen punten scoren.

Om 17:00 verzamelde iedereen weer bij Het Wapen waar de groepjes de antwoordformulieren konden inleveren.

Avondprogramma

Om 18:00 stond het avondeten klaar. Sportcafé De Cup hebben alle donkere blauwe voorzien van een lekkere avondmaaltijd. Het was smullen geblazen.

19:30 was de inloop van de foute party. De marktman van het jaar Johan Oostvogels is gekozen. Thijs van der Velden is in het zonnetje gezet met een speciaal ontworpen T-shirt. De ontwerpers Daan en Giovanny hebben het jaarboek in ontvangst mogen nemen en de uitslag van de Crazy 88 en corsopoule zijn uitgereikt.

Vanaf 20:30 ging het los met Disco Cheers. Om 00:00 (vanwege de coronamaatregelen) was het feest afgelopen.

Hierbij kunnen wij terugkijken op een geslaagd buurtfeest. Graag wil het bestuur namens heel de buurt de activiteitencommissie hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet om dit buurtfeest te organiseren.

Op naar een nog mooier 2022!