Help met de bouw van Ruis!

Aan alle Marktbuurters..

Het tweede weekend van augustus komt eraan. Dat betekent dat we vanaf komende zondag nog maar 3 weken hebben tot corso!

Het is al vele malen aangeven, echter doen we dit keer opnieuw een heel dringend beroep op jullie tijd, kunde en gezelligheid om deze laatste weken te komen bouwen aan Ruis. Daarom is er dit weekend een officieus doorwerkweekend. De tent zal zaterdag en zondag de gehele dag geopend zijn.

Jullie hulp is nu ├ęcht nodig!

Er moeten nog ontzettend veel grassprieten beplakt worden. Dit is een erg precies werkje waarbij we graag willen dat dit door volwassenen of oudere kinderen gedaan wordt. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de vormgeving en het laswerk aan de zebra’s. Echter, de plakkers van de grassprieten kunnen de zebra’s niet gaan plakken, dat zullen dus de lassers en vormers moeten gaan doen. Dus is het zaak om het plakken van de grassprieten gestaag door te laten gaan en de zebra’s zo snel en goed mogelijk af te lassen zodat deze geplakt kunnen worden. Ze moeten daarna namelijk ook nog ingetekend worden!

Kindermiddag zaterdag 10 augustus

Na het succes van vorige week is ook zaterdagochtend weer een Kinderochtend voor de jongste marktleden. De kinderen zullen weer wat leuks gaan doen met onze corsowagen waardoor de ouders lekker kunnen gaan bouwen. De Kinderochtend is van 10.00 tot ongeveer 13.00 uur waarbij er gezorgd wordt voor genoeg vermaak en lekkernij.

Wij, het bestuur en de ontwerpers, zien dit weekend graag zoveel mogelijk Marktbuurters in de tent. En voor de duidelijkheid.. het weekend start vanavond!