Sponsoring

Help jij ons met een sponsorbijdrage?

Zwoegen in de corsotent, werken op het bloemenveld, een bijdrage leveren door financiƫle ondersteuning of zorgen voor materialen en/of diensten..

We zijn blij met iedereen die ons helpt ons doel te bereiken: elke 1e zondag van september een prachtige corsowagen door de Zundertse straten laten rijden! Help jij ons om dat doel te bereiken?

Bekijk hieronder onze beschikbare sponsorpakketten. Ben je geĆÆnteresseerd om Buurtschap Markt te steunen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@buurtschapmarkt.nl.

Sponsorpakket 1

Naamsvermelding op een digitaal scherm en het sponsorbord

Jouw (bedrijfs)naam wordt vermeld op een sponsorbord in onze corsotent. Ook wordt je (bedrijfs)naam tijdens het tikweekend, dat wordt bezocht door +/- 500 bezoekers, op een digitaal scherm getoond.

Sponsorpakket 1

Sponsorpakket 2 + sponsorpakket 1

Jouw (bedrijfs)logo op een digitaal scherm, op de website en in de nieuwsbrief

Jouw (bedrijfs)logo komt in onze digitale nieuwsbrief die 10 keer per jaar naar +/- 200 marktleden verstuurd wordt. Je (bedrijfs)logo wordt ook op de website en op een digitaal scherm getoond dat tijdens het tikweekend door +/- 500 bezoekers wordt bezocht.

Sponsorpakket 2

Sponsorpakket 3 + sponsorpakket 1 en 2

Jouw (bedrijfs)logo op grote sponsordoeken

Gedurende het bouwseizoen, vanaf mei tot en met begin september, staat jouw (bedrijfs)logo gedrukt op een groot formaat banner die voor onze corsotent staat.

Sponsorpakket 3

Sponsorpakket 4 + sponsorpakket 1, 2 en 3

Jouw (bedrijfs)logo op het jaarlijkse themashirt

Jouw (bedrijfs)logo krijgt een plek op ons jaarlijks themashirt. Deze wordt gedragen tijdens het bouwseizoen en het corsoweekend dat door +/- 75.000 mensen wordt bezocht!

Sponsorpakket 4