Tik- en corsoweekend 2021

Komt allen naar de tent!

Vanaf donderdag begint het tik- en corsoweekend van 2021. Missing staat dan gereed om in de dahlia’s gezet te worden. Dit jaar wacht ons een enorme klus aangezien er veel siertikwerk op de wagen komt. Om dat makkelijker te maken worden de bloemen tijdens het steken al gesorteerd. Alle hulp van onze buurtleden is daarom gewenst! Gezien corona zijn ons een aantal richtlijnen en maatregelen opgelegd. Lees deze goed door voor je bezoek aan de tent!

Naast het harde werken staan er ons ook mooie beloningen te wachten. De feestcommissie heeft een gezellig feestweekend kunnen plannen, de catering zorgt weer voor al het lekkers en de activiteitencommissie heeft een leuke kinderochtend in petto. Kortom, alle reden om aan te sluiten in de tent zodat we Missing tot een prachtig einde kunnen brengen. Graag tot in de tent of op het veld! Let op: Als je wil tikken, neem je tikhamer mee!

Programma tik- en corsoweekend

Donderdag 2 september
13.00 uur: Plukken op het veld aan de Oekelsebaan
15.00 uur: Aanvang steken
19.00 uur: Steken en tikken

Vrijdag 3 september
8.00 uur: Tikontbijt en tikken (geef je op in de tent)

Zaterdag 4 september
8.00 uur: Tikontbijt en tikken (geef je op in de tent)

Zondag 5 september
14.00 uur: Optocht kijken in de tent
N.n.b: Feesten bij Grensgeval, tijd wordt later bekend (hou de buurtapp in de gaten)

Maandag 6 september
9.00 uur: Opruimen en afbreken op de bouwplaats
11.30 uur: Lunch bij het Wapen van Zundert
N.n.b: Feesten bij Bellevue, tijd wordt later bekend (hou de buurtapp in de gaten)

Dinsdag 6 september
9.00 uur: Opruimen en afbreken op de bouwplaats

Richtlijnen en maatregelen

Coronatoegangscheck
Van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 september wordt er bij binnenkomst van de tent gewerkt met een coronatoegangscheck. De 1,5 meter maatregel komt daarmee te vervallen. Deze richtlijnen en maatregelen zijn door de gemeente en stichting bepaald.

Bij de deur wordt er vanaf 13 jaar dagelijks gecheckt op een vaccinatiebewijs (langer geleden dan 2 weken) óf herstelbewijs (minder dan 6 maanden) óf testbewijs die niet ouder is dan 24 uur. Dit mag digitaal of op papier in combinatie met je ID-bewijs (vergeet deze dus niet mee te nemen!). Je krijgt in geval van een vaccinatiebewijs en herstelbewijs een weekendbandje. Heb je een testbewijs dan ontvang je een dagbandje. Heb je niet alles of niets bij, dan mogen wij je helaas geen toegang verlenen tot onze bouwplaats. Zoals overal geldt, blijf bij milde klachten thuis en laat je testen.

Dit geldt dus ook voor bezoekers en toeschouwers! Tevens zullen wij dagelijks een presentielijst bijhouden van de aanwezigen. Heb je hier vragen over neem dan contact op met Erik Kerstens 06-15513270.

Parkeren en geluidsoverlast
Buurtschap Markt wil graag rekening houden met de buren. Hier zijn we uiteindelijk allemaal verantwoordelijk voor, dus wij zien graag dat iedereen zich hier van bewust is. We willen de geluidsoverlast beperken, dus let daar op. Daarnaast vragen wij jullie aandacht voor het parkeren van de auto’s. Let erop dat de bedrijven rondom onze tent goed bereikbaar blijven en daarom enkel te parkeren in de parkeervakken. Vanaf donderdag 2 september kunnen fietsen en auto’s geparkeerd worden op het terrein van Mencia Sandrode. Graag op de daarvoor bestemde plaats (fietsen in de fietsenstalling en auto’s op het parkeerterrein achter de fietsenstalling).

Corsozondagochtend
We willen jullie erop wijzen dat er op de Corsozondag niet geparkeerd kan worden aan de aanrijdroute op de Molenzicht. Dit uiteraard in verband met het uitrijden van de corsowagen. Tevens is het niet toegestaan om met de wagen mee te lopen of ergens op het parcours te gaan staan om wagens te bekijken. De wagens zijn te bezichtigen op zondag 5 en maandag 6 september op het tentoonstellingsterrein. Tickets zijn te koop via www.corsozundert.nl/tickets.